aanleggen-zwembad.nl

Prijs zwembad

De prijs van een zwembad wordt bepaald door diverse factoren. De voornaamste indicatoren zijn de oppervlakte en het gekozen materiaal. Daarnaast zullen de eventuele verwarmingsinstallatie en andere toebehoren een grote hap uit het budget nemen. Hier vind je een overzicht van de prijzen van verschillende soorten zwembaden.

 

prijs polyester zwembadPolyester zwembad

Polyester zwembaden zijn onderhoudsvriendelijk vanwege hun gladde afwerking. Bovendien is het een sterk materiaal dat minder gevoelig is voor beschadiging. Daarnaast voelt het aangenaam aan voeten en handen. De prijs voor een polyester zwembad van 4 op 10 meter schommelt tussen de 25 000 en 30 000 euro. Deze prijs wordt bepaald door vervoerskosten en de gewenste inhoud van het zwembad.

Prijzen en realisaties van polyster zwembaden vind je hier.

 

zwemvijver prijsKostprijs zwemvijver aanleggen

Een zwemvijver is makkelijk in onderhoud, milieuvriendelijk en is een streling voor het oog. De gemiddelde prijs van een zwemvijver van 30 vierkante meter bedraagt 25 000 euro. De kostprijs wordt bepaald door de oppervlakte, inhoud, afwerking en beplanting. Speciale toebehoren, extra beplanting of randafwerking met pad drijven de prijs verder op.

Meer realisaties en info over de mogelijkheden vind je hier.

 

prijs houten zwembadPrijs houten zwembad

Houten zwembaden kan je vrijstaand plaatsen en zijn meestal goedkoper. Een kwaliteitsvol houten zwembad van 16 vierkante meter kost tussen de 3500 en 4000 euro. Voor een groter formaat van 8 op 4 meter leg je gemiddeld tussen de 7000 à 8000 euro neer (excl. plaatsing). De prijzen zijn afhankelijk van de houtsoort en de grootte van het zwembad.

Bekijk hier realisaties en prijzen van houten zwembaden.

 

prijs intex zwembadIntex zwembad kopen

Intex zwembaden zijn populair omwille van de lage prijs en de zeer snelle plaatsing. Daarnaast zijn ze ook mobiel en kan je ze opbergen tijdens het winterseizoen. Bovendien nemen ze weinig plaats in beslag. De prijzen van intex zwembaden beginnen vanaf 30 euro. De prijs stijgt naargelang de grootte en de afwerking.

Uitvoeringen en prijzen van intex zwembaden vind je hier.

 

 

prijs zwemspaPrijs van een zwemspa

In een zwemspa kan je zowel heerlijk genieten én trainen aan je conditie dankzij krachtige powerjets. Eveneens is hij geschikt om revalidatie-oefeningen in te doen. De prijs voor een zwemspa varieert naargelang het merk, de grootte, de transportkost, de prijs van de installatie en de opties. Voor een standaard uitvoering leg je ongeveer 15 000 euro neer. Een zwemspa met luxe uitvoering kost 30 000 euro.

Lees hier meer over de zwemspa en mogelijke uitvoeringen.

 

zwembad prijzen

 

Prijzen en materialen vergelijken loont!

Het plaatsen van een zwembad is een grote investering. Je kiest dan ook best voor kwalitatieve materialen en een betrouwbare partner zodat je jarenlang kan genieten zonder zorgen. Maak nu gebruik van onze online offerteservice en vraag vrijblijvend offertes en voorstellen aan bij verschillende zwembadbouwers.

 

Offertes voor een zwembad ontvangen?

Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van jouw zwembad. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmannen